Com ens agraden les Festes de la Tardor!!!

Festes de la Tardor 2016
Festes de la Tardor 2016

Tothom sap que la nostra entitat està íntimament lligada amb el barri del Pont Vell, allà vam començar, allà tenim la seu social i allà és on fem les reunions cada dissabte a la tarda que no tenim sortida.

És per això que quan el barri s’omple de festa cada últim cap de setmana de setembre la nostra implicació és total. Ens podeu trobar pel carrer Nostra Senyora dels Àngels ajudant a muntar la barra de la Comissió o l’envelat on es porten a terme les actuacions, preparant el rom cremat de les havaneres i, quan tot acaba, recollint i deixant el carrer a punt per a què l’endemà tot torni a la normalitat.

Entremig de tanta feina, també tenim les nostres actuacions: dissabte al vespre fem el correfoc adult (enguany acompanyats pels Diables Llamps i Trons de Martorelles) i el diumenge participem a la Cercavila de Cultura Popular.

Són uns dies molt intensos, de moltíssima feina, però estem molt orgullosos de poder formar part d’aquesta gran família que aconsegueix que, durant tres dies, un barri de frontera esdevingui el centre de Ripollet, s’ompli de gent i alegria, i el veïnatge sigui un sentiment més compartit per tothom que ens visita.

Mireu les fotos de la Comissió de Festes de la Tardor aquí: Imatges Festes de la Tardor 2016

Mireu el vídeo de la Comissió de les Festes de la Tardor aquí: Vídeo Festes de la Tardor 2016

Mireu el vídeo de les nostres actuacions aquí: Vídeo Diables de Ripollet Festes de la Tardor 2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *