Concurs Instagram

ELS @diablesderipollet JA TENIM INSTAGRAM!!!

Seguiu-nos al perfil @diablesderipollet per estar al dia de l’activitat de la colla i no dubteu a utilitzar els tags #diablesderipollet, #diadaculturacatalana14 i #pollfoll per a les vostres fotografies.

A més, si pengeu alguna imatge dels Diables de Ripollet a Instagram i ens hi etiqueteu, optareu a què us la publiquem al nostre perfil.

Per celebrar que ja tenim Instagram i que diumenge 26 d’octubre farem festa grossa a Ripollet, us proposem un concurs de fotografia mòbil per trobar la millor imatge de la Diada de Cultura Catalana 2014.

L’autor de la fotografia guanyadora s’endurà un lot de productes dels Diables de Ripollet.

Anima’t a participar-hi!!!

CONDICIONS

Entraran a formar part del concurs totes les fotografies publicades a través de la xarxa social Instagram fetes a Ripollet el 26 d’octubre de 2014, durant la Diada de Cultura Catalana 2014, i etiquetades amb #diablesderipollet i #diadaculturacatalana14.

NORMES DE PARTICIPACIÓ

Tenir un perfil públic i respectar les condicions d’Instagram.

Els participants han de ser majors de 14 anys.

Les fotografies hauran de ser fetes a Ripollet el 26 d’octure de 2014 i estar relacionades amb la Diada de Cultura Catalana que hi tindrà lloc.

Seran vàlides les fotografies publicades des del 26 d’octubre de 2014 fins a les 23.59 hores del 31 d’octubre de 2014.

A la fotografia s’hi hauran de fer constar les etiquetes #diablesderipollet i #diadaculturacatalana14.

No existeix limitació quant al número de fotografies per participant, se’n poden publicar tantes com es vulgui.

Les fotografies han de ser fetes amb un dispositiu mòbil (es demanarà la imatge original). Les persones participants hauran de declarar-se autors de les obres; en cas contrari seran les persones participants els responsables directes dels danys i perjudicis que en puguin derivar per reclamacions dels autors originals, i es responsabilitzaran de les reclamacions per drets d’imatge, dret reconegut a l’article 18.1 de la Constitució i regulat per la Llei 5/1982.

Les fotografies no poden tenir contingut obscè, sexualment explícit, violent o ofensiu.

Les persones guanyadores seran contactades a través d’un missatge a la seva fotografia i també es faran públics als comptes d’Instagram, Facebook i Twitter dels Diables de Ripollet, així com a aquest blog.

Les imatges publicades a Instagram amb les etiquetes #diablesderipollet i #diadaculturacatalana14 seran públiques al web i/o blog dels Diables de Ripollet i als seus comptes de Facebook i Twitter.

El jurat tindrà en compte la qualitat, originalitat i captació de l’essència de la festa. Estarà format per membres de Diables de Ripollet i emetrà públicament el seu veredicte dilluns 3 de novembre de 2014. La seva decisió serà inapel·labe.

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

El fet d’utilitzar les etiquetes #diablesderipollet i #diadaculturacatalana14 implica l’acceptació total d’aquestes bases.

 Qualsevol circumstància no prevista en aquestes bases, serà resolta pels Diables de Ripollet.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Concurs IG
Concurs IG

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *