On i quan s’ha fet

Aquesta ha estat la Diada de Cultura Catalana que Diables de Ripollet ha organitzat el 26 d’octubre de 2014. I l’hem fet per dues raons: La primera perquè Diables de Ripollet ja fa temps que treballa per la divulgació de la cultura i les tradicions catalanes a casa nostra. La segona, perquè enguany vam celebrar el 15è aniversari del nostre Poll Foll, i una data així calia celebrar-la com cal.

La Mostra ha aglutinat colles amb bèsties de tota la geografia catalana. Al llibret que hem elaborat i consultant els seus Codis QR podreu veure-les en plena acció, un petit tast del que hem viscut aquest 26 d’octubre. Al llarg de la jornada les hem gaudit, vist, sentit, i fins i tot olorat.

La Mostra ha comptat amb la participació de 25 colles d’arreu de Catalunya, a més d’associacions, comerços i entitats del poble, i evidentment amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Federació de Bestiari de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Ripollet, i la col·laboració de moltes altres persones.

Moltíssimes gràcies a totes les persones que heu gaudit amb nosltres aquesta festa. Salut i foc!

1669934_10152013520073230_342328610_o
El Poll Foll de Diables de Ripollet

Pitjant sobre els següents enllaços podreu veure els principals punts de referència de l’organització de la Mostra.

Pàrquing habilitat

La zona d’aparcament per colles convidades s’ha habilitat a la zona dels Pinetons. Cliqueu a l’enunciat.

Plànol d’activitats

El núcli neuràlgic ha estat alel centre del poble: a la plaça Pere Quart i a la plaça del Molí. Simultàniament, s’han fet les cercavil.les tabaleres al matí i la cercavila amb les bèsties de foc a la tarda. Cliqueu a l’enunciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *